Kategoriarkiv: Gym/kroppsøving

Alt om gym og kroppsøving

Læreplanen i gym/kroppsøving fra 4. trinn og tom. videregående skole!

For å oppnå best mulig karakter i gym/kroppsøving må du kjenne læreplanen for faget.

skole norge kroppsøving

I enkelte fag er det lettere å sikre seg gode karakterer enn i andre fag, slik er det bare. Vår påstand, i Skole Norge, er at gym/kroppsøving er et av disse fagene.

Feilen mange gjør i gym/kroppsøvingfaget, som de også gjør i flere andre fag, er at de ikke setter seg godt nok inn i læreplanen for faget.

Lenken du finner på denne siden er til Utdanningsdirektoratet og direkte til læringsplan for gym/kroppsøving fra og med 4. trinn på barneskolen og til og med videregående skole.

Sett deg inn i planen og øv deg på det som er relevant for faget på det trinnet du befinner deg. Gjør du dette er du på god vei mot en god karakter i faget.

Her er lenken til læreplan for kroppsøving fom. 4. trinn tom. videregående skole.

God gym/kroppsøving på skolen krever riktig utstyr!

Riktig innkjøp av utstyr til faget gym/kroppsøving i skolen kan handles på nettet.

gym kroppsøving

For mange elever i barneskolen, ungdomsskolen eller på videregående skole blir faget gym/kroppsøving ødelagt av gammelt og kjedelig utstyr i timene.

Slik behøver det ikke å være. Det finnes massevis av utstyr å velge mellom, og dette er utstyr som ikke behøver å koste så mye.

I tillegg til at det er et skoleansvar å sørge for at gym/kroppsøving blir tilrettelagt med riktig utstyr, kan også foreldre gjøre sitt.

Mange skoler velger å bruke Foreldrenes Arbeids Utvalg (FAU) til å samle inn penger. Deler av disse pengene kan med fordel benyttes til elevenes beste, og for eksempel til gym-utstyr som kan benyttes i friminuttene. FAU kan la elevrådet ved skolen bestemme hva de ønsker.

Erfaringer fra mange skoler viser at elever ønsker seg forskjellige typer baller, fotballmål, hoppetau, blinker osv.

Ved å følge denne lenken kommer du til et av de beste nettstedene for kjøp av utstyret som er beskrevet ovenfor.