Lær deg mattepensum for ungdomsskolen på 8 timer.

Et norsk selskap har utviklet løsninger for mobiltelefon, nettbrett og PC som lærer deg mattepensum på rekordtid.

dragonbox for ipad

Det er det norske utviklingsmiljøet og selskapet WeWantToKnow AS som har tatt fram løsninger som gjør at matematikk kan læres på en ny og morsommere (!) måte. Se video under teksten.

For ca. 1 år siden lanserte selskapet sin første iPad-løsning for å å lære matematikk raskere og bedre gjennom å leke seg til læring. Du kan lese mer om det her. Nå har de utviklet en ny og mer omfattende iPad-app som dekker pensum også for deler av Videregående skole. Du kan lese mer om den nye appen her. I tillegg til apper for iPhone og iPad finnes det en app for Android telefoner og nettbrett, samt en løsning for PC.

Siden selskapet leverte sin første løsning har de høstet stor annerkjennelse ikke minst i utlandet. Selskapet har hentet hjem ikke mindre enn 8 priser. Flere norske skoler og lærere har tatt i bruk appene i sin matematikkundervisning.

Gjennom en annerledes tilnærming til matematikk kan elever lære seg et helt pensum på 8 timer. Flere skoler som har benyttet løsningene og appene aktivt har opplevd forbløffende resultater.

Aftenposten har skrevet meget positivt om undervisningsopplegget, du kan lese artikkelen her.

Lærere som vil prøve ut nye undervisningsopplegg bør absolutt sjekke ut dette nærmere. Det samme gjelder elever som sliter i matematikk, dette kan være muligheten som adresserer deres utfordringer innen faget.

Du kan lese mer om den første Dragonbox-appen her og laste den ned.

Du kan lese mer om den andre Dragonbox-appen her og laste den ned.

httpv://youtu.be/oX_eqGTpCcs