Lær engelsk med BBC på nett for barn.

Lær engelsk med BBC sitt eget opplæringsopplegg for barn.

skole norge engelsk bbc

Når man skal lære seg engelsk, hvorfor ikke gå direkte til den beste kilden. I dette tilfellet er den beste kilden engelske BBC på nett.

Selvfølgelig er alt på engelsk, det er poenget. Her får man servert «skole-TV» fra en av verdens ledende TV-kanaler. BBC har opplæring innenfor alle mulige temaer. Veldig mye av materialet har en tilnærming i form av «lek og lær».

For norske barn passer opplegget bra for de som nettopp har begynt med engelsk. Med andre ord barneskolen og ungdomsskolen.

Ved å bruke BBC sitt nettsted kan man tilegne seg kunnskap om engelsk i kombinasjon med matematikk, naturfag, samfunnsfag, geografi og andre fag.

Du finner BBC-lenken til engelsk for barne- og ungdomsskolen her.