Mattekalkulator som forstår håndskrift.

Dette er en kalkulator for elever i barneskolen og ungdomsskolen som vil lære seg matematikk på en ny måte.

skole norge kalkulator

Se bildet og video nedenfor for å forstå hvordan denne iPhone- og iPad-appen virker.

Vi tror denne appen kan være et viktig hjelpemiddel for å forstå matematikk bedre, spesielt for elever i barneskolen og ungdomsskolen.

Kalkulatoren aksepterer tall, bokstaver og symboler du skriver inn på skjermen og gir deg løsning på regnestykket og oppsettet du skriver inn. Kalkulatoren støtter de grunnleggende regneartene som addisjon, substraksjon, divisjon og multiplikasjon. I tillegg kan den prosentregning, brøkregning, sinus, cosinus og mye mer.

Denne kalkulatoren kan hjelpe elever til å forstå hvordan sammenhengene i et regnestykke er. Her er det bare å skrive, hviske ut og bytte om på faktorene.

Kalkulator-appen for iPad og iPhone er gratis, du finner den her!

httpv://youtu.be/fMj84sAWEQ8