SkoleNorge – skole og fag for elever, lærere og foreldre!

Endelig har det kommet et nettsted som fokuserer på å samle alt på ett sted – for elever, lærere og foreldre.

skole norge

SkoleNorge.com er laget for å hjelpe elever, lærere og foreldre slik at de lettere kan finne fram i «jungelen» av informasjon som finnes på nettet.

Internett er en endeløs kilde til informasjon på godt og vondt. Det positive er at man kan finne alt, det negative er at det kan være vanskelig å finne det man leter etter. Det siste ønsker vi definitivt å gjøre noe med.

Målsettingen med SkoleNorge.com er å kontinuerlig utvikle og oppdatere mest mulig relevant informasjon om skole og fag for vår målgruppe.

Elever skal finne støtte i sitt leksearbeid, foreldre kan orientere seg om skoleverket og lærere skal finne støtte til sitt undervisningsopplegg.